Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Morgen beslissing of Assaidi erbij kan zijn"

Oussama Assaidi maakt waarschijnlijk vrijdag zijn rentree in de wedstrijdselectie van FC Twente voor het thuisduel met Jong FC Utrecht. "Morgen nemen we de definitieve beslissing", gaf trainer Marino Pusic donderdagmiddag aan. "We blijven het per dag bekijken." 

Imgl5394
"Oussama werkt er keihard voor en het gevoel is goed"

Vrijdagavond om 20.00 uur staat de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar op het programma. Een treffen tegen de beloften van FC Utrecht. Eerder dit seizoen won FC Twente overtuigend in de Domstad (1-6). "Die wedstrijd is geweest en ligt al weer ver achter ons", weet Pusic. "Jong FC Utrecht heeft dit seizoen aardig wat punten afgesnoept van de betere teams, zoals van FC Den Bosch. Wij weten dat we optimaal moeten zijn om te zorgen dat we kwalitatief het verschil maken."

De kans is groot dat Assaidi morgen erbij is in De Grolsch Veste. "We moeten het per dag blijven bekijken en afwachten of hij eventueel een reactie krijgt na de training van vandaag. Oussama werkt er keihard voor en het gevoel is goed. Ik heb hem natuurlijk liever gisteren dan vandaag terug, maar we moeten realistisch zijn en nuchter blijven in de verwachtingen", zegt Pusic, die deze week Haris Vuckic weer kon verwelkomen op het trainingsveld. 

FC Twente - Jong FC Utrecht staat onder leiding van scheidsrechter Martin Perez. De wedstrijd is niet live te zien bij FOX Sports. 

Kaartverkoop-informatie

Foto's: Gerrit Snippert