Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Mooie terugkeer voor ons en de fans"

Peet Bijen en Paul Verhaegh blikten zaterdagavond na het gelijkspel tegen PSV (1-1) met een goed gevoel terug op de wedstrijd. Het tweetal zag hun ploeg organisatorisch goed staan tegen PSV. 

20190803 fct psv 18396

"Ik denk dat we bij vlagen goed spel hebben laten zien. We kwamen vooral na rust onder druk te staan", aldus Bijen. "We hebben genoeg verbeterpunten, maar ik vond het er redelijk uitzien. We hebben de gehele voorbereiding erop getraind goed in de organisatie te spelen en dat pakte nu goed uit. Je weet in het begin van het seizoen nog niet zo goed waar je staat. Dit is een mooie terugkeer in de Eredivisie voor ons en de fans. Een gelijkspel tegen PSV is een goed resultaat."

Verhaegh: "Alles gegeven"

Verhaegh sloot zich aan bij de aanvoerder. "Het was geen makkelijke wedstrijd, maar een goed begin van ons. We begonnen goed aan de wedstrijd. We wisten de voorsprong lang vast te houden. Uiteindelijk moeten we met een punt leven. Wij zijn blij met deze start. De kop is eraf. Ik denk dat we trots mogen zijn op deze wedstrijd. Een punt thuis tegen PSV met deze geweldige supporters, dan zijn we natuurlijk blij."

"Ik denk dat wij over negentig minuten vrij goed verdedigd hebben. Natuurlijk heeft PSV zijn kansen wel gehad. Iedereen bij ons heeft alles gegeven, zowel aanvallend als verdedigend. We hebben ons goed verkocht en je ziet onze intenties om vanuit achteruit te voetballen. Zeker in de eerste helft ging dat in fases vrij goed. Dit is goed voor het zelfvertrouwen van deze jonge ploeg."

Lees ook de reactie van trainer Gonzalo Garcia: "Goed opgepakt met elkaar."