Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Mooi om snel weer wedstrijd te spelen”

Dinsdagavond sluit FC Twente 2020 af met een thuiswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Een dag voor de ontmoeting de vooruitblik met trainer Ron Jans. 

Ron%20jans
"Dat willen we elke keer laten zien, ook morgen weer."

Drie dagen na de zege op VVV-Venlo treft FC Twente tijdens de 14e speelronde Sparta Rotterdam. “Mooi om snel weer een wedstrijd te spelen”, geeft Jans aan. “De spelers zijn goed uit het duel VVV gekomen, iedereen is aan boord. Sommigen zaten er zaterdag een beetje doorheen na afloop, ze waren diep gegaan. Dat is ook topsport, alles geven, gewoon gaan en dan herstellen. Onze kracht is de intensiteit en de energie die eraf spat tijdens de wedstrijd. Dat willen we elke keer laten zien, ook morgen weer. Tegen VVV hebben we dat goed gedaan, alleen hadden we er wel meer in moeten schieten. Wij moeten er morgen weer klaar voor zijn. Als we goed spelen hebben we heel goede kans om te winnen.” 

Dit weekend speelde Sparta thuis tegen Groningen (2-3). “Een wedstrijd die ze ongelukkig verloren”, vervolgt Jans. “Een gelijkspel had beter gepast. Sparta speelt gevarieerd en heeft interessante spelers. Een team dat goed is georganiseerd, dat past ook bij de trainer Henk Fraser. Hij zet zijn teams altijd goed neer.” 

FC Twente – Sparta Rotterdam, aanvang 21.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Martin van den Kerkhof en is live te zien op FOX Sports 1.