Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

MEYBA nieuw Teamwear merk van FC Twente

FC Twente speelt vanaf komend seizoen in het shirt van het merk MEYBA. FC Twente en het Spaanse sportkledingmerk zijn een overeenkomst voor vier seizoenen overeengekomen.

Meyba 01
FC Twente is perfecte platform voor herlancering van ons merk

MEYBA is verheugd om hun terugkeer naar het Europese voetbal aan te kondigen met een nieuw Teamwear partnerschap met FC Twente. Het Spaanse sportkledingmerk MEYBA was beroemd om haar samenwerking met enkele van de meest iconische clubs ter wereld, waaronder Barcelona en Real Betis.  

MEYBA: “Door deze samenwerking komen twee historische merken met energie en passie, zowel op als naast het veld, samen. FC Twente is het perfecte platform voor de herlancering van ons merk. We bieden spelers, medewerkers en vooral trouwe supporters van FC Twente een uitzonderlijk aanbod op maat gemaakte speel-, trainings- en reiskleding voor het nieuwe seizoen aan. Kleding die gemaakt is met behulp van de modernste technologieën, samen met onze creativiteit in het ontwerp die we kennen uit de jaren ’80 toen Diego Maradona de Barcelona-kleuren droeg.”

Later deze maand volgt een update over wanneer de nieuwe wedstrijd- en trainingskleding voor het seizoen 2020/21 verkrijgbaar zal zijn, evenals de vrijetijdskleding.

FC Twente heeft sinds vorig jaar een samenwerking met de Elite Group. Deze Engelse partner op het gebied van Teamwear en Merchandising blijft de FC Twente Fanstore en Webshop beheren en hebben de samenwerking met MEYBA mogelijk gemaakt.