Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Matchday pakketten gaan niet door bij Vitesse – FC Twente

Vanwege de weersomstandigheden hebben wij moeten besluiten aanstaand weekend geen #IkMisOe Matchdaypakketten uit te leveren. Momenteel zijn de wegen niet goed begaanbaar en dit bemoeilijkt de voorbereidingen, maar ook de komende dagen blijft het ijzig koud en zal het in de nachten en vroege ochtenden streng vriezen. Wij willen onze supporters en vrijwilligers niet in gevaar brengen.

De actie wordt nu hervat bij Heracles Almelo – FC Twente (zaterdag 27 februari). Alle reeds bestelde pakketten voor aanstaand weekend tegen Vitesse, worden automatisch omgezet naar de wedstrijd tegen Heracles. Mochten hier vragen of opmerkingen over zijn, neem dan contact op via ticketing@fctwente.nl. Alle supporters die reeds besteld hebben ontvangen hier woensdag ook een e-mail over.

Matchday%20vitesse%20 %20fc%20twente%20hoofdafbeelding

#IkMisOe Matchdaypakket bij Heracles Almelo - FC Twente

Nieuwe (of extra) Matchdaypakketten voor bij de wedstrijd Heracles - FC Twente  (zaterdag 27 februari) zijn vanaf woensdag 10 februari 13.00 uur te bestellen. Zoals reeds vermeld is voor iedereen die besteld had bij de wedstrijd Vitesse - FC Twente, de bestelling geldig bij de wedstrijd tegen Heracles. De huidige bestelbevestiging van de actie tegen Vitesse is dan ook het afhaalbewijs voor bij de wedstrijd tegen Heracles.

Bestel Matchdaypakket