Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Marko Kvasina naar FC Twente

FC Twente heeft haar selectie versterkt met Marco Kvasina. De twintigjarige Oostenrijkse spits komt over van Austria Wien en tekende in Enschede een contract voor vier seizoenen. Kvasina sluit per direct aan bij de selectie.

Kvasina

Marko Kvasina: “Deze transfer geeft mij een trots gevoel. De laatste zes jaar heb ik voor Austria Wien gespeeld en nu is het moment gekomen om deze mooie nieuwe stap te zetten. De laatste jaren heb ik de Nederlandse competitie goed gevolgd en ook veel duels van FC Twente gezien, de goede sfeer in het stadion viel mij direct op. Het voetbal dat hier wordt gespeeld past bij mij en ik kijk uit naar het moment om voor deze mooie club te spelen.”

Jan van Halst: “Met Marko Kvasina hebben we onze selectie kunnen versterken met een jonge talentvolle aanvaller, een fysiek sterke speler die lengte toevoegt aan onze voorhoede. We volgden Marko al enige tijd en we zijn blij dat hij voor FC Twente heeft gekozen.”

Over Marko Kvasina
Marko Kvasina doorliep de jeugdopleiding van Austria Wien en debuteerde op 17-jarige leeftijd in de hoofdmacht van de Oostenrijkse club. Kvasina speelde 47 officiele wedstrijden voor Austria Wien en scoorde daarin vijf keer. Na voor diverse vertegenwoordigende Oostenrijkse jeugdteams te hebben gespeeld, maakt Kvasina momenteel deel uit van de selectie van Jong Oostenrijk.

Foto: Frank Hillen