Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Marisa Olislagers naar FC Twente Vrouwen

Marisa Olislagers speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 19-jarige jeugdinternational komt over van ADO Den Haag en tekende vanmiddag in De Grolsch Veste haar contract voor twee seizoenen.

Marisa1

Marisa Olislagers heeft alle jeugdselecties van Oranje doorlopen en maakt momenteel deel uit van de selectie van Oranje Onder 23. De middenvelder speelde sinds 2018 voor ADO Den Haag.

Marisa Olislagers: “Ik had direct een goed gevoel bij FC Twente, ik voelde het vertrouwen vanuit de staf en er was direct een fijne sfeer. FC Twente Vrouwen heeft een hardwerkende ploeg met een goed positiespel, ik denk dat mijn kwaliteiten als speelster hierop aansluiten. Ik wil graag een vaste waarde worden voor het team en meespelen om de prijzen. Door op hoog niveau te trainen en te spelen, denk ik dat ik mijzelf hier als speelster verder kan ontwikkelen.”

Technisch Manager Rene Roord: “We zijn heel blij dat Marisa komend seizoen voor FC Twente gaat spelen. Zij is al jarenlang een groot talent op de Nederlandse velden en ze heeft alle selecties van Oranje doorlopen. Marisa is een echte winnaar.”