Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Marino doet de coaching en persconferentie”

Zondag om 12.30 uur wordt er in de ArenA afgetrapt voor de uitwedstrijd tegen Ajax. De ploeg werkt morgen de laatste (besloten) training af richting het uitduel met de Amsterdammers. Over een aantal spelers kan Verbeek zondag niet beschikken.

Pusic

“Stefan Thesker is er niet bij. Hij heeft een klein scheurtje in de kuitspier”, vertelt Verbeek. “Dat duurt dus nog wat langer. Hij heeft nog zeker een week of twee nodig. Sparta-thuis komt voor hem dus ook te vroeg.” De terugkeer van Oussama Assaidi laat ook nog even op zich wachten. “Het gaat beter, maar nog niet genoeg. Hij heeft nog teveel last van zijn knie.” Ook Mounir El Hamdaoui is in Amsterdam niet inzetbaar.

Jensen, Maher vraagtekens, Holla terug 

 Fredrik Jensen en Adam Maher zijn vraagtekens voor het duel tegen Ajax. “Fredrik was vanochtend ziek en hebben we naar huis gestuurd. Adam heeft last van zijn hamstring. Morgen beslissen we of zij inzetbaar zijn.” Danny Holla keert terug van zijn blessure en zit zondag bij de selectie.

Verbeek op tribune in ArenA 

 Naast de geschorste Cristian Cuevas, zal Gertjan Verbeek zelf ook de wedstrijd vanaf de tribune moeten bekijken. Hij zit een duel schorsing uit nadat hij in het thuisduel tegen AZ naar de tribune werd gestuurd. “Marino (Pusic, red.) doet de coaching en persconferentie.”

FC Twente speelt zondag met rouwbanden in verband met het overlijden van oud-speler en oud-directeur Johan Plageman