Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Maatregelen op het Trainingscentrum in Hengelo

Dit weekend begint voor de meeste jeugdteams de competitie. Voor spelers en trainers altijd een mooi, maar ook best spannend moment om te zien of de voorbereiding goed is geweest.  Daarnaast spelen de teams dit jaar voor het eerst onder de gecombineerde vlag van FC Twente en Heracles Almelo en is door corona alles anders.  

Luchtofoto tc hengelo 01
Coronamaatregelen moeten aanscherpen

De collega‚Äôs van de FC Twente/Heracles Academie hebben op het Trainingscentrum in Hengelo de coronamaatregelen moeten aanscherpen, zowel in de weekenden als op de doordeweekse dagen. De afgelopen periode is geconstateerd dat er te veel toeschouwers bij de jeugdwedstrijden aanwezig zijn om de 1,5-meter-maatregel goed te kunnen handhaven. Daarom geldt vanaf deze week dat het hoofdgebouw in Hengelo alleen nog toegankelijk is voor spelers, staf en medewerkers. Per jeugdspeler worden bij de wedstrijden maximaal twee toeschouwers toegelaten op het Trainingscentrum en bezoekers van de tegenstanders hebben voorlopig geen toegang tot het terrein, evenals overige bezoekers of supporters.