Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Lynn Wilms tekent bij FC Twente Vrouwen

Met ingang van het nieuwe seizoen speelt Lynn Wilms bij FC Twente Vrouwen. Wilms (17) komt van CTO Eindhoven, eerder speelde ze voor Sportclub Irene. Momenteel maakt Wilms deel uit van de selectie van het Nederlands Elftal voor speelsters tot 19 jaar.

Whatsapp%20image%202018 05 16%20at%2014.25.24

Lynn Wilms: “FC Twente Vrouwen is op dit moment voor mij de beste vervolgstap, ik denk dat ik me hier de komende 2 jaren weer verder kan ontwikkelen als speelster. Ik heb ontzettend veel zin om voor FC Twente Vrouwen uit te komen!”.

Trainer Tommy Stroot over Lynn Wilms: “Ik ben heel blij met de komst van Lynn. Zij is het type speelster die wij graag in onze selectie hebben; jong, talentvol en bereid in zichzelf te investeren. Met haar kwaliteiten, maar ook met haar goede mentaliteit en vechtlust, is zij een versterking voor onze groep. Ze kan daarnaast op meerdere plekken in de verdediging of op het middenveld uit de voeten”.