Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Luciano Narsingh komt over van Feyenoord

Luciano Narsingh draagt tot het eind van dit seizoen het shirt van FC Twente. De 30-jarige rechtsbuiten wordt gehuurd van Feyenoord. Narsingh sluit vanaf zaterdag aan bij de groep.  

01

Luciano Narsingh: “Voor mij is dit een heel mooie overstap, ik kijk er naar uit. Ik ken trainer Ron Jans nog van mijn tijd bij Heerenveen. De gesprekken die ik met hem heb gehad gaven me heel goed gevoel en vertrouwen. Ik wil hier de komende maanden met plezier voetballen. Ik weet dat ik ervoor moet knokken en mijn niveau moet halen.”  

Jan Streuer: “Na de blessure van Vaclav Cerny wilden we onze voorhoede versterken, omdat we wat ‘dun’ in de aanvallers kwamen te zitten. De komst van Luciano was een buitenkans. Hij kent Ron Jans uit zijn tijd bij sc Heerenveen en wilde graag naar FC Twente komen. Luciano kan op de vleugels aan beide kanten uit de voeten, past bij de wijze waarop we spelen en brengt ook heel veel ervaring met zich mee. We zijn heel blij dat hij direct aansluit.” 

Over Luciano Narsingh
Luciano Narsingh kwam in de jeugd uit voor onder meer Ajax en AZ en koos op jonge leeftijd voor sc Heerenveen. De rechtsbuiten stapte in de zomer van 2012 over naar PSV, waar hij tot 2017 speelde. De negentienvoudig Oranje-international speelde vervolgens tweeënhalf seizoen voor Swansea City FC en in de zomer van 2019 keerde Narsingh terug naar de Eredivisie. Narsingh speelde tot dusver 318 wedstrijden in het betaald voetbal en scoorde daarin 57 keer.