Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Laten zien dat ze sterke ploeg hebben”

1200 Tukkers zijn er zaterdagavond bij als FC Twente in het Abe Lenstra Stadion aantreedt tegen sc Heerenveen. Vrijdagmiddag blikte trainer Gonzalo Garcia vooruit op de tweede uitwedstrijd van het seizoen.

 dhs1086

Vrijdagmiddag werkt FC Twente de afsluitende training af richting het treffen met sc Heerenveen. “In het begin van de week hebben enkele spelers wat klachten gehad en individueel getraind, maar ik verwacht dat ze er vanmiddag weer bij zijn”, geeft Gonzalo Garcia aan, die tegen Heerenveen dan over dezelfde groep kan beschikken als afgelopen week. Paul Verhaegh, die tegen RKC Waalwijk ontbrak, is er tegen Heerenveen niet bij.

De Friese formatie van trainer Johnny Jansen opende het seizoen met een 0-4 winst bij Heracles, speelde vervolgens met 1-1 gelijk tegen Feyenoord en afgelopen weekend werd met 2-0 verloren in Emmen. “De eerste twee wedstrijden heeft Heerenveen het goed gedaan en hebben ze laten zien dat ze een sterke ploeg ze hebben. Vandaag hebben ze de selectie nog uit kunnen breiden met een sterke aanvaller. Het wordt voor ons morgen een harde wedstrijd.”

sc Heerenveen – FC Twente, aanvang 20.45 uur, staat zaterdagavond onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel.