Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kwartfinale: 23 januari (18.30 uur) tegen Willem II

Zaterdagavond is er geloot voor de kwartfinale van de KNVB Beker. FC Twente speelt daarin een thuiswedstrijd tegen Willem II. Het duel wordt gespeeld op woensdag 23 januari. Aanvang 18.30 uur. Informatie over de kaartverkoop volgt in de eerste dagen van het nieuwe jaar. 

De competitiewedstrijd Almere City FC - FC Twente is hierdoor verplaatst. Dit uitduel stond gepland voor vrijdag 25 januari en de nieuwe datum is zaterdag 26 januari. Aanvang 19.45 uur.

Knvb beker

FC Twente schakelde dit seizoen FC Groningen, vv Noordwijk en RKC Waalwijk uit voor de beker. Willem II was in de vorige ronde te sterk voor AFC en won daarvoor van Spakenburg en FC Volendam. 

Historie: Het is de zesde keer dat FC Twente en Willem II elkaar in de beker treffen. De laatste keer was in 2002. Toen won Willem II in Tilburg (2-1). In 1998 speelde FC Twente voor de beker thuis tegen Willem II. In Het Diekman Stadion werd dat jaar met 1-0 gewonnen, waarna FC Twente zich plaatste voor de kwartfinale. 

Bekerhistorie tegen Willem II