Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

“Knop weer omgezet richting de wedstrijd”

Nadat FC Twente maandag de titel in de Keuken Kampioen Divisie veroverde en het kampioenschap op fraaie wijze werd gevierd met de supporters, is voor Twente het seizoen nog niet voorbij. De komende week wachten nog drie duels, te beginnen vrijdag in Nijmegen tegen N.E.C., 450 supporters zijn erbij in het uitvak.

20190420 training 21996

Woensdagmiddag pakte de selectie de training weer op. Op het programma stond een pittige bosloop en donderdagmorgen stapten de spelers het trainingsveld op voor de voorbereiding op N.E.C. “We willen het seizoen goed afsluiten”, vertelt Marino Pusic. “We hebben maandag en dinsdag een fantastisch feest gevierd met onze supporters. Gisteren hebben we de knop weer omgezet richting de drie wedstrijden die we nog spelen.”

Aanvoerder Wout Brama zal het slot van het seizoen niet op het veld staan. “Wout heeft afgelopen wedstrijden alles gegeven, ondanks zijn blessure stond hij er. Hij werkt de komende periode aan zijn herstel”, geeft Pusic aan. Na het treffen met N.E.C. wacht drie dagen later de inhaalwedstrijd tegen Jong Ajax. “We spelen in een paar dagen tijd twee pittige wedstrijden. Een aantal spelers heeft wat fysieke ongemakken, we moeten goed kijken wie voor welke wedstrijd inzetbaar is.” Nacho is terug van een schorsing.

N.E.C. – FC Twente, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Pol van Boekel. Het duel is live op FOX Sports.