Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kick's 21: Ons nieuwe shirt

Vandaag presenteert FC Twente haar thuistenue voor het seizoen 2019-2020. FC Twente speelt in het shirt van het merk Kick’s 21. Een nieuw Teamwear merk, uniek en exclusief ontwikkeld voor FC Twente, dat de naam draagt van ons clubicoon Kick van der Vall. De officiële shirts zijn vanaf vandaag exclusief verkrijgbaar bij de Fanstore in De Grolsch Veste en online via shop.fctwente.nl.

Kick%20%20%20spelers

Vrijdag is de Fanstore heropend. De Fanstore is deze dag geopend van 12.00 tot 17.00 uur, waar het nieuwe thuisshirt en de thuis trainingskleding voor het eerst verkrijgbaar zijn. De Fanstore is zaterdag geopend van 11.00 tot 17.00 en zondag op de Open Dag vanaf 12.00 uur. 

De afgelopen dagen is er hard gewerkt om de Fanstore opnieuw in te richten. De winkel wordt zo compleet mogelijk ingericht met alles wat er al is om iedereen van dienst te kunnen zijn, echter is nog niet alles binnen. Daarom speelt ook de eerste selectie vanmiddag vooralsnog in de oude tenues. 

Het uittenue en 3e tenue zijn vanaf eind juli verkrijgbaar en rond die periode worden ze ook gepresenteerd.  

Shop online

Prijzen shirts

SeniorJunior
Thuisshirt (korte mouw)€ 65,-€ 60,-
Thuisshirt (lange mouw)€ 70,-€ 65,-
Thuisshort€ 30,-€ 25,-
Sokken€ 15,-€ 15,-

Kick’s 21

Het nieuwe merk is een eerbetoon aan de middenvelder die altijd speelde met rugnummer 21. Kick is nog dagelijks werkzaam voor FC Twente en was na zijn spelerscarrière ruim twintig jaar eigenaar van de Enschedese kledingzaak: Kick’s 21.

Het lanceren van een eigen kledingmerk is mogelijk door de samenwerking met de Elite Group uit Engeland, ze hebben meer dan 30 jaar  expertise met Teamwear en Merchandising. De Elite Group biedt FC Twente de unieke kans Kick's 21 uit te brengen, volledig naar eigen design.

Fotografie: Stefan Schipper
Video: HeerINC


Thuis Trainingscollectie:

Paul Verhaegh in het nieuwe tenue