Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kick’s 21, het nieuwe Teamwear merk

FC Twente speelt komend seizoen in het shirt van het merk Kick’s 21. Een nieuw Teamwear merk, uniek en exclusief ontwikkeld voor FC Twente, dat de naam draagt van ons clubicoon Kick van der Vall. Het nieuwe merk is een eerbetoon aan de middenvelder die altijd speelde met rugnummer 21. Kick is nog dagelijks werkzaam voor FC Twente en was na zijn spelerscarrière ruim twintig jaar eigenaar van de Enschedese kledingzaak: Kick’s 21.

Kicks21

Het lanceren van een eigen kledingmerk is mogelijk door de samenwerking met de Elite Group uit Engeland, ze hebben meer dan 30 jaar  expertise met Teamwear en Merchandising. De Elite Group biedt FC Twente de unieke kans Kick's 21 uit te brengen, volledig naar eigen design.

“Ik ben blij om samen te werken met FC Twente”, vertelt Neil Burke, commercieel directeur van Elite Group. "We werken al jarenlang samen met FC Twente en leveren diverse merchandising producten. We zijn verheugd om vanaf volgend seizoen onze samenwerking uit te breiden met een speciaal aanbod aan wedstrijd- en trainingsproducten onder een eigen merk."

In de afgelopen drie seizoenen was Sondico de Teamwear-partner. FC Twente is Sondico dankbaar voor de goede samenwerking en ondersteuning in de afgelopen jaren. De overeenkomst met Sondico loopt tot 1 juli, vanaf die datum dragen de spelers van FC Twente het merk Kick's '21. 

Vernieuwde Fanstore 

De Fanstore bij De Grolsch Veste wordt deze zomer opnieuw ingericht en krijgt de beschikking over een compleet ander assortiment. De Fanstore krijgt van maandag 1 juli tot en met donderdag 4 juli een make-over en is tijdens deze dagen gesloten. De Fanstore wordt op vrijdag 5 juli feestelijk geopend en vanaf die dag is het nieuwe thuisshirt en de thuis trainingskleding voor komend seizoen voor het eerst verkrijgbaar.