Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kerstin Casparij naar FC Twente Vrouwen

Kerstin Casparij speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 19-jarige jeugdinternational, die overkomt van sc Heerenveen, tekende vanmiddag in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen.

Nieuwe6

Kerstin Casparij: “De club heeft een rijke historie en de overgang naar FC Twente zie ik voor mij als een mooie uitdaging en goede stap in mijn carrière. Het gevoel bij FC Twente was gelijk goed, de  juiste club om mijzelf verder te ontwikkelen. Ik hoop van waarde te kunnen zijn voor het team in het gevecht om een eventueel kampioenschap, de KNVB Beker en het bemachtigen Champions League ticket. Ik kijk er naar uit om komend seizoen in het rood van FC Twente te spelen .”  

Technisch manager Rene Roord is blij dat Kerstin Casparij voor FC Twente gaat spelen. “Kerstin is een zeer dynamische en snelle speelster. Ze is altijd vertegenwoordigd in de nationale (jeugd)selecties en speelt momenteel in Oranje Onder 23. Kerstin past goed bij ons als speelster, ik heb behoorlijke verwachtingen van haar.”