Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kayleigh van Dooren naar FC Twente Vrouwen

Kayleigh van Dooren speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De 21-jarige middenvelder komt over van PSV en tekende in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen. 

Van%20 dooren 00

“FC Twente is denk ik op dit moment de juiste stap in mijn carrière”, vertelt Kayleigh van Dooren. “FC Twente heeft een voetballende ploeg en een visie die mij aanspreekt en bij mij past. De gesprekken die ik heb gehad met FC Twente gaven me een goed gevoel en vertrouwen en ik ben dan ook heel blij met deze stap! Ik wil mezelf zo goed mogelijk ontwikkelen, prijzen winnen en een mooi Champions League avontuur neerzetten met dit team. Ik denk dat FC Twente de juiste club is om deze doelen te verwezenlijken.”

René Roord: “Kayleigh is een van de meest getalenteerde middenvelders van Nederland. Ze is technisch zeer begaafd en we zijn er dan ook enorm blij mee dat zij voor FC Twente heeft gekozen. Ik ben ervan overtuigd dat haar ontwikkeling en haar potentie bij ons tot wasdom gaan komen.”

Kayleigh van Dooren 
Kayleigh van Dooren, geboren in Veldhoven, maakte op 15-jarige leeftijd de overstap naar CTO Zuid en speelt sinds 2018 voor PSV. Van Dooren doorliep alle vertegenwoordigende jeugdselecties en komt momenteel uit voor Oranje onder 23. Afgelopen seizoen speelde ze zeventien wedstrijden voor PSV en scoorde daarin vijf keer.