Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Kan alleen maar beter worden"

FC Twente speelde zaterdagmiddag met 0-0 gelijk in het oefenduel met het Belgische OH Leuven. Xandro Schenk en Jesse Bosch maakten het merendeel van de wedstrijd vol en zijn het erover eens dat FC Twente dit seizoen graag wil voetballen.

Fc%20twente%20oh%20leuven%20%286%29

"Dit was een leerzame wedstrijd tegen een goede tegenstander", zegt Schenk na afloop van de doelpuntloze remise, waarin FC Twente het spel wilde maken. "Ik houd ervan om te voetballen, dit bevalt goed. En we hebben een team dat goed kan voetballen. We moeten in staat zijn om het uit te spelen en dat proberen we. Je ziet veel terug van de trainingen en dat kan alleen maar beter worden."

Bosch: "We willen echt voetballen"
"We hebben vandaag met name in het eerste half uur prima gespeeld, al vind ik wel dat we meer hadden kunnen creëren. Vooral in de opbouw hebben we goede dingen laten zien. We willen dit jaar echt gaan voetballen. En dat kun je aan ons zien, je ziet dat we willen voetballen", vult Bosch zijn ploeggenoot aan. "Nu moeten we laten zien dat we dat ook op de helft van de tegenstander kunnen door meer te creëren."