Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kaartverkoop wedstrijden FC Twente Vrouwen gestart

De seizoenkaart verkoop en de kaartverkoop voor de UEFA Women's Champions League wedstrijden zijn gestart. Als je voor 5 augustus een seizoenkaart bestelt, krijg je gratis toegang voor alle UEFA Women's Champions League kwalificatiewedstrijden van FC Twente Vrouwen op 7, 10 en 13 augustus.

%27op%20hoes%20an%27

Seizoenkaart FC Twente Vrouwen seizoen 2019-2020

In seizoen 2019-2020 kun je wederom een seizoenkaart kopen voor al onze competitiewedstrijden in de Eredivisie Vrouwen en bekerwedstrijden op Sportcampus Het Diekman(Sportclub Enschede). De seizoenkaart kan in een staanplaats of een zitplaats worden bestelt. Als je voor 5 augustus een seizoenkaart bestelt krijg je een gratis kaartje voor alle wedstrijden van FC Twente Vrouwen in het kwalificatietoernooi van de UEFA Women's Champions League. 

Seizoenkaart 2019-2020Prijs volwassenenPrijs jeugd t/m 16 jaar
Tribuneplaats€ 85,- € 80,-
Staanplaats€ 50,-€ 45,-

Koop hier de seizoenkaart voor FC Twente Vrouwen

UEFA Women's Champions League kwalificatiewedstrijden

FC Twente Vrouwen speelt in de periode 7 t/m 13 augustus drie kwalificatiewedstrijden tegen FC Alashkert-women, Besiktas AS en GKS Gornik Leczna. Voor deze wedstrijden kunnen online kaarten worden besteld of aan de kassa voorafgaand aan de wedstrijd worden gekocht.

Als je voor alle drie de wedstrijden een entreekaart besteld krijg je € 5,- korting op het totale bedrag, daarmee bezoekt u één wedstrijd gratis. Op vertoon van je seizoenkaart krijg je toegang tot alle UEFA Women's Champions League kwalificatiewedstrijden.

DatumWedstrijdAanvang en locatiePrijs staanplaats
7 augustus 2019FC Twente - FC Alashkert-women(ARM)18.30 uur, CVV Sparta Enschede€ 5,-
10 augustus 2019FC Twente - Beşiktaş AS(TUR)18.00 uur, Sportclub Enschede€ 5,-
13 augustus 2019GKS Górnik Leczna(POL) - FC Twente18.30 uur, Achilles'12€ 5,-

Koop hier uw UWCL kwalificatie kaarten

LET OP: de toegangskaarten voor UWCL kwalificatiewedstrijden en de zitplaats seizoenkaarten bieden in het kwalificatietoernooi geen toegang tot de tribune, indien de capaciteit van de tribune het toestaat, kunt u aan de kassa een kaartje voor de tribune bijkopen.