Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Kaartinfo: Vrijdag thuis tegen FC Den Bosch

Er zijn inmiddels ruim 28.000 kaarten verkocht voor FC Twente - FC Den Bosch (aanvang 20.00 uur), alleen in vak 324 zijn nog plaatsen naast elkaar verkrijgbaar. De supportersvakken op de 1e ring zijn uitverkocht. 

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €10,- (65+) en €12,50 (volwassenen) en verkoop loopt via kaartverkoop.fctwente.nl en via de receptie van De Grolsch Veste. De kaarten voor de Kidsclub en Young Reds vakken zijn uitverkocht. 

Bestel kaarten

De grolsch veste 00

Voor de wedstrijd tegen FC Den Bosch heb je een Clubcard nodig, per (Seizoen)ClubCard kunnen 4 kaarten worden besteld. Wanneer je niet in het bezit bent van een ClubCard, kun je deze tot vrijdag 17.00 uur gratis aanvragen via fctwente.nl/clubcard.

Op de wedstrijddag zijn kaarten verkrijgbaar via kaartverkoop.fctwente.nl, tot 16.30 uur aan de receptie van De Grolsch Veste en die vrijdagavond vanaf 18.00 uur bij de stadionkassa aan de spoorzijde.