Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jouw Vestekaart personaliseren

Sinds dit seizoen kan er bij thuiswedstrijden in de horecakiosken van De Grolsch Veste uitsluitend nog contactloos worden betaald. Supporters die niet met de pinpas willen betalen, kunnen gebruik maken van de Vestekaart. Je kunt jouw Vestekaart eenvoudig personaliseren, zodat het saldo op de kaart bij verlies van de kaart niet verloren gaat*. 

De grolsch veste 00

*Bij verlies van de Vestekaart dien je de kaart direct te blokkeren in de myNetPay app. 

INSTRUCTIES VESTEKAART THUIS OPWAARDEREN

1.     Download de myNetPay app via de App Store of Google Play of ga naar de website fcwente.mynetpay.nl

2.     Log in met jouw Vestekaartnummer en jouw unieke wachtwoord (onder de kraslaag) die zich bevinden op de achterkant van jouw Vestekaart. 

3.     Personaliseer je wachtwoord

4.     Klik op “opwaarderen” om via iDEAL saldo op de Vestekaart te zetten

5.     Selecteer een bedrag en selecteer vervolgens jouw bank om af te rekenen

6.     Je wordt nu doorgestuurd naar de betaalpagina van jouw bank. Volg nu de stappen van de bank om de bestelling af te ronden.

Het is ook mogelijk om de Vestekaart rondom wedstrijden bij de service/opwaardeerpunten in De Grolsch Veste op te waarderen met pinpas of contant geld. Tevens is het mogelijk om op doordeweekse dagen de kaart op te waarderen bij de receptie van De Grolsch Veste, geopend op werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur. 

Heb jij nog munten? 
Deze kunnen op niet-wedstrijddagen ingeleverd worden bij de receptie van De Grolsch Veste. Hiermee kan je Vestekaart worden opgewaardeerd. 

Hoe waardeer ik de Vestekaart op?

  • Online via IDeal;
  • Tijdens de wedstrijden bij service/opwaardeerpunten voor De Grolsch Veste, met pinpas en contant geld;
  • Op doordeweekse dagen bij de receptie van het stadion. Hier zijn de munten ook nog in te leveren en kan het tegoed van de munten worden bijgeschreven op de Vestekaart.