Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente wint van Jong N.E.C.

Jong FC Twente heeft maandagavond een thuiszege geboekt op het beloftenteam van N.E.C. In Hengelo zegevierde de ploeg de van trainer Theo ten Caat met 2-1. Beide teams gingen met 0-0 de rust in en na een klein uur spelen kwam de formatie uit Nijmegen op voorsprong. Binnen tien minuten trok Jong FC Twente de stand naar zich toe door doelpunten van Mats Wieffer en Ryan Trotman. 

Imgl3837

“Een dikverdiende overwinning”, sprak trainer Theo ten Caat na afloop. “In de eerste helft was het vlak, wat aftastend en voorzichtig, zeker in aanvallend opzicht. In de rust hebben we wat omzettingen gedaan en daarna hadden we de controle over de wedstrijd. De enige fout die we maakten, daar kwam de 0-1 uit. Daarna hebben de spelers het snel recht gezet, bleven we druk houden en hebben we rust ruim een half uur op de helft van N.E.C gespeeld. Het enige verwijt dat ik de jongens kan maken is dat we gezien het grote aantal kansen die we kregen veel meer hadden moeten scoren. Ik ben zeer tevreden over de manier van spelen en de inzet en de veerkracht van het team.”

Jong FC Twente - Jong N.E.C. 2-1 (0-0)

Scoreverloop
57' Van Zundert 0-1
59' Wieffer 1-1
66' Trotman 2-1 

Gele kaart: Schenk (Jong FC Twente)

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Van der Lely, Felix, Schenk, Maria, Zerrouki (46' Wieffer), Fernandes (46' Van de Schepop), Laukart, Bapoh, Sluiter (60' Browning), Trotman.

Foto's: Gerrit Snippert

Programma Jong FC Twente