Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente verliest oefenduel bij HHC

Jong FC Twente heeft zaterdagmiddag de oefenwedstrijd tegen HHC Hardenberg met 4-2 verloren, nadat de ploeg van Theo ten Caat halverwege op een 1-2 voorsprong stond kwam de Tweede Divisionist na rust langszij. 

20181023 fct%20o23 sc%20heerenveen%20o23  19732

Ten Caat keek met een goed gevoel terug op het duel. "Ik ben zeer tevreden over hoe we gespeeld hebben, zeker wanneer je weet dat een aantal spelers vanmorgen al volle bak had getraind met het eerste. Voor rust speelden we heel sterk, goede passing en heel agressief en scherp in de opbouw en verdediging. Tegen een goede tegenstander uit de Tweede Divisie hadden we halverwege op een ruimere voorsprong kunnen staan."

"Na rust moest ik een aantal wissels toepassen, waardoor we met vier eerstejaars uit Onder 19 speelden. In die fase kwamen we teveel onder druk en konden we de voorsprong niet vasthouden. Uiteindelijk resulteerde dat in een 4-2 nederlaag. Maar zoals gezegd, vooral over de eerste helft ben ik bijzonder tevreden. Het is voor ons als beloftenteam van belang fit te worden, daarbij zie je de verschillen tussen de spelers die nu voluit meetrainen met het eerste en de anderen. Het is zaak om te zorgen dat iedereen weer helemaal fit is wanneer we tegen Feyenoord de competitie hervatten." 

HHC Hardenberg - Jong FC Twente 4-2 (1-2)

Scoreverloop
14' Mannes 1-0
28' Terziqi 1-1
29' Trotman 1-2
53' Mannes 2-2
66' Staring e.d. 3-2
73' Hemmink 4-2

Opstelling Jong FC Twente: Hengelman, Everink, Browning, Felix, Taha, Roemeratoe (56' Van de Schepop), Terziqi (46' Staring), Zerrouki (56' Agca), Fernandes, Wieffer (46' Van Leeuwen), Trotman.