Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente thuis tegen PEC Zwolle

Jong FC Twente speelt vanavond de thuiswedstrijd tegen Jong PEC Zwolle. De wedstrijd wordt gespeeld op het Trainingscentrum in Hengelo en begint om 18.30 uur. Jong FC Twente won vorige week met grote cijfers van Jong Achilles '29 (2-10) en PEC Zwolle won thuis van N.E.C. (3-0). Een week eerder behaalde PEC een 3-5 zege in Leeuwarden bij Cambuur. 

Imgl3837

Jong FC Twente geplaatst voor de winnaarspoule

Door de zege van Jong FC Twente vorige week plaatsen de Twentse beloften zich voor de winnaarspoule. Deze nieuwe competitie start na de winterstop met op maandag 28 januari de eerste speeldag.

Dit seizoen hebben 21 beloftenteams zich ingeschreven voor de reservecompetitie. Deze teams komen voor de winterstop uit in twee poules van respectievelijk 10 en 11 clubs en spelen een halve competitie. Met nog een wedstrijd te spelen is Jong FC Twente zeker van een plek bij de eerste vijf.

De volgende teams zijn net als Jong FC Twente ook al zeker van een plek in de winnaarspoule: Jong Heracles Almelo, Jong Fortuna Sittard, Jong Feyenoord en Jong RKC Waalwijk. Maandag en dinsdag staat de laatste speelronde op het programma. Dan worden de overige vijf teams bekend.