Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente speelt gelijk in Almelo

Jong FC Twente speelde dinsdagmiddag in Almelo de competitiewedstrijd tegen Jong Heracles. Na een 0-0 ruststand eindigde het treffen in het Polman Stadion in een 1-1 gelijkspel. Nadat Sylvester van der Water kort na rust voor de 1-0 zorgde, moest FC Twente na een uur spelen met tien man verder. Godfried Roemeratoe kreeg zijn tweede gele kaart. In de slotfase scoorde Tim van de Schepop de verdiende gelijkmaker vanaf de strafschopstip. Na drie wedstrijden is Jong FC Twente met ADO Den Haag medekoploper in de competitie. 

Imgl2991

Maandag 4 maart speelt Jong FC Twente haar volgende thuiswedstrijd, dan komt Jong PEC Zwolle naar het Trainingscentrum in Hengelo. 

Trainer Theo ten Caat ontbrak vandaag wegens ziekte, hij werd vervangen door Gonzalo Garcia Garcia. De oefenmeester keek met tevredenheid terug op het duel. "De ploeg heeft vandaag hard gewerkt en het is mooi dat het beloond is met een resultaat. Nadat we met 1-0 achterkwamen en met 10 man verder moesten zag het er even naar uit dat het lastig zou worden. We zijn doorgegaan met druk naar voren te zetten, wat uiteindelijk de strafschop en gelijkmaker opleverde. Het belangrijkste is het vertoonde spel en daar zijn we tevreden over. Dat we uiteindelijk gelijk hebben gemaakt is alleen maar prettig, al wil je natuurlijk altijd winnen."

Jong Heracles Almelo - Jong FC Twente 1-1 (0-0)

Scoreverloop
49' Van der Water 1-0
90' Van de Schepop 1-1

Rode kaart: 62' Roemeratoe 2x geel (Jong FC Twente)

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Everink (57' Sluiter), Browning, Felix, Taha, Roemeratoe, Van de Schepop, Zerrouki, Bapoh (46' Frimann), Wieffer, Trotman (71' Bosch).

Foto's: Gerrit Snippert 

Programma Jong FC Twente