Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jong FC Twente onderuit bij Jong Heracles

Jong FC Twente heeft maandagmiddag de competitiewedstrijd gespeeld tegen Jong Heracles Almelo, de wedstrijd werd gespeeld in het Polman Stadion en eindigde in een 4-3 overwinning voor de thuisploeg.

Imgl7552

Nadat de gastheren in de openingsfase op voorsprong kwamen, scoorde Mats Wieffer in de twintigste minuut de 1-1 binnen. De middenvelder was even later ook verantwoordelijk voor de 1-2. Met deze stand gingen beide teams rusten. In de tweede helft scoorde Vincent Vermeij vanaf de elf meter stip de 2-2 en even later zorgde Rashaan Fernandes voor een nieuwe voorsprong. In het laatste deel van het duel scoorden Vermeij zijn tweede en derde treffer van de middag.

"We speelden een goede wedstrijd. We waren dominant, creëerden goede kansen en als je dan geen resultaat boekt is dat teleurstellend", blikte trainer Theo ten Caat na afloop terug. "We hebben veel energie in de wedstrijd gestoken. Vroeg in de wedstrijd kwamen we op achterstand, maar daarna maakten we tweede goede doelpunten. De 1-2 voorsprong bij rust was mager gezien ons spel. In de tweede helft begonnen we niet goed en scoorde Heracles uit een strafschop de gelijkmaker. Daarna pakten we het weer goed op en kregen we voldoende mogelijkheden. Bij de aanvallen zag je dat we vaak een 'extra keuze' maken en dan weet Heracles dat met haar ervaring goed op te lossen. Met deze ervaringen straften ze ook onze foutjes direct af en dan verlies je uiteindelijk."

Jong Heracles Almelo – Jong FC Twente 4-3 (1-2)

Scoreverloop
02’ Dos Santos 1-0
22’ Wieffer 1-1
32’ Wieffer 1-2
57’ Vermeij pen. 2-2
60’ Fernandes 2-3
64’ Vermeij pen. 3-3
85’ Vermeij 4-3

Opstelling Jong Heracles Almelo: Brouwer, Van de Berg, Droste, Van Benthem, Czyborra, Van Nieff, Leemhuis (76. Lopes Mendes), Erkilinc, Konings, Vermeij, Dos Santos.

Opstelling Jong FC Twente: De Lange, Frimann, Nacho, Felix, Van der Lely, Roemeratoe (87' Taha), George (61' Van de Schepop), Zerrouki, Fernandes, Wieffer, Trotman.


Deze wedstrijd zou vanavond gespeeld worden, maar afgelopen vrijdag bepaalden de lokale autoriteiten dat deze wedstrijd op een ander moment achter gesloten deuren gespeeld zou worden.

Foto's: Gerrit Snippert 


PROGRAMMA JONG FC TWENTE