Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jeffrey de Visscher treedt toe tot Technische Staf

Jeffrey de Visscher treedt komend seizoen toe tot de Technische Staf van FC Twente. De oud-speler en huidige jeugdtrainer van de FC Twente/Heracles Academie gaat deel uitmaken van de staf die onder leiding staat van hoofdtrainer Ron Jans. 

Image00022

De Visscher gaat zich met name bezighouden met de individuele begeleiding van spelers, met het onderhouden van de contacten met de academie en met de verwerking van data.    

"Dat dit bij FC Twente kan maakt het extra mooi.”   

Jeffrey de Visscher: “Ik ben blij dat ik deze stap ga maken. Sinds 2015 heb ik verschillende teams van de academie getraind, de laatste jaren in combinatie met het trainerschap bij amateurclub Achilles ’12. Ik hoop dat ik een bijdrage kan leveren aan de verdere sportieve ontwikkeling van FC Twente. Het is altijd mijn wens geweest om fulltime bij een eredivisieclub aan te slag te gaan. Dat dit bij FC Twente kan maakt het extra mooi.”  

Jan Streuer: “In het kader van verdere professionalisering hebben we de Technische Staf uitgebreid met een assistent. Het is mooi dat we die functie met Jeffrey de Visscher hebben ingevuld. Hij is jarenlang trainer geweest bij de academie en heeft daar veel ervaring opgedaan. Hij is daardoor ook goed op de hoogte van de werkzaamheden bij FC Twente. Naast dat hij veel individuele trainingen gaat verzorgen, gaat hij een belangrijke rol spelen tussen de FC Twente/Heracles Academie en de club, daarvoor is hij uitermate geschikt.”   

Over Jeffrey de Visscher 
Jeffrey de Visscher doorliep als voetballer de jeugdopleiding van FC Twente en debuteerde in het seizoen 2000/2001 in de hoofdmacht van de Enschedese club. De Visscher speelde verder voor Heracles Almelo, De Graafschap, Aberdeen FC, SC Cambuur, FC Emmen en SC Genemuiden. De voormalig aanvaller werd in 2012 jeugdtrainer bij de Voetbalacademie. Daar was hij afgelopen seizoenen als trainer actief bij verschillende jeugdteams. Bovendien was hij de laatste vijf jaar hoofdtrainer bij tweedeklasser Achilles ’12 uit Hengelo en komend seizoen zou hij deze rol gaan vervullen bij Bon Boys uit Haaksbergen. 

FC Twente dankt Bon Boys voor de medewerking om de stap van De Visscher mogelijk te maken. 

 Foto: Justin Sangers - FC Twente/Heracles Academie