Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Je weet nooit wat je kunt verwachten"

De interlandweek zit erop. Dit weekend wordt de competitie hervat met de uitwedstrijd tegen VVV-Venlo. Vrijdagmiddag blikte trainer Gonzalo Garcia vooruit op het duel van zondag.

Gonzalo garcia 1

Donderdagmorgen keerden de internationals terug op het trainingsveld. Vijf spelers kwamen in actie voor de nationale ploeg en sloten weer aan bij de ploeg om toe te werken richting zondag. "Iedereen is beschikbaar, iedereen is fit", geeft Garcia aan, die Joel Drommel na zijn schorsing weer kan verwelkomen in de wedstrijdselectie.

VVV-Venlo nam afgelopen periode afscheid van trainer Robert Maaskant, zijn taken worden overgenomen door Jay Driessen. "We hebben wel een idee hoe ze willen spelen, maar je weet nooit wat je kunt verwachten. De wedstrijden die zij de laatste weken gespeeld hebben kun je niet als voorbeeld nemen. VVV zal zondag veel energie geven. De spelers zullen zichzelf willen laten zien."

“Wij moeten richting zondag vooral naar onszelf kijken”, vervolgt Garcia. “Wanneer wij scherp zijn en als team opereren zijn we competitief aan elke tegenstander. Als we dat niet zijn, dan zijn we kwetsbaar. We moeten de juiste mindset behouden.”

Zaterdagmiddag (13.00 uur) werkt de selectie de afsluitende training af voor het duel met VVV.

VVV-Venlo - FC Twente, aanvang 16.45 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Siemen Mulder.