Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Javier Espinosa terug bij de groep

Vrijdagavond treedt FC Twente in de eigen Grolsch Veste aan tegen FC Eindhoven. De Brabantse formatie kent een serie sterke wedstrijden. Trainer Marino Pusic kan weer beschikken over Javier Espinosa. De Spaanse middenvelder zit dan ook bij de selectie.

Ave 1510
"Wij moeten ook morgen weer 100% zijn"

“FC Eindhoven draait goed in deze periode”, weet Pusic. “Ze steken in goede vorm en hebben in het nieuwe jaar van concurrenten Go Ahead Eagles en FC Den Bosch gewonnen. Dat zegt wel iets. Wij moeten ook morgen weer 100% zijn als we een goed resultaat willen halen.”   

Marino Pusic wil met zijn ploeg de goede serie van negen winstpartijen een vervolg geven. “Daar gaan we voor. We zitten momenteel in een belangrijke fase van het seizoen. Ook gezien het programma van dit weekend kunnen we goede zaken doen. We kunnen het verschil groter maken, waarmee we goede voorwaarden creëren voor de laatste fase van de competitie”, zegt Pusic.

Selectie FC Twente

Javier Espinosa is terug bij de groep. De Spaanse middenvelder kampte afgelopen weken met een bovenbeenblessure. “Javier is er weer bij en zou morgen in kunnen vallen”, vervolgt Pusic, die Nacho moet missen tegen Eindhoven. De verdediger viel maandag uit tegen Jong PSV. “Nacho heeft last van zijn hak.” Ricardinho keert terug na zijn schorsing. Jari Oosterwijk zit tegen Eindhoven nog niet bij de selectie. “We geven Jari de tijd.”

FC Twente – FC Eindhoven, aanvang 20.00 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Freek van Herk. 

Ben jij er vrijdag bij?

Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €7,50 (Kidsclub/Young Reds) en €12,50 (volwassenen) via kaartverkoop.fctwente.nl en bij de receptie van De Grolsch Veste.