Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Javier Espinosa start tegen TOP Oss in de basis

Zaterdagavond treedt FC Twente in De Grolsch Veste aan tegen TOP Oss. Vrijdagmiddag blikte trainer Marino Pusic vooruit op het derde thuisduel van dit seizoen. Nieuwkomer Javier Espinosa, die maandag in het oefenduel van Jong FC Twente tegen Jong Heracles, zijn eerste speelminuten maakte, begint morgen tegen TOP Oss in de basiself. “Javier heeft in een korte periode een goede indruk op ons gemaakt”, vertelt Marino Pusic.

20180903 heracles fct  be1184211842

TOP Oss In de eerste drie wedstrijden van het seizoen won TOP Oss van Jong PSV en MVV en afgelopen week verloor de ploeg bij SC Cambuur. “Een wedstrijd die ze verdienden te winnen”, vervolgt Pusic. “Het is morgen een interessante confrontatie. TOP Oss is een taaie tegenstander met een paar gelouterde spelers en ze spelen al een tijdje met elkaar samen, ze hebben een goede mix in het team. TOP is een van de betere teams die we zullen treffen. We weten dat we optimaal moeten presteren om het verschil te kunnen gaan maken morgen.”  

Doelman Joël Drommel en Matthew Smith ontbreken tegen TOP Oss. Smith verblijft deze week bij de nationale ploeg van Wales en speelde donderdag tegen Ierland.

FC Twente – TOP Oss, aanvang 18.30 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Edwin van de Graaf. 

BEN JIJ ERBIJ IN DE GROLSCH VESTE? 

Als lid van Youngs Reds of Kidsclub kun je voor een speciaal actietarief naar deze wedstrijd: tickets €2,50 (geldig voor alle supportersvakken). Reguliere kaarten zijn verkrijgbaar vanaf €12,50. 

Voor de wedstrijd tegen Top Oss heb je geen Clubcard nodig, iedereen kan eenvoudig kaarten kopen. 

BESTEL JE TICKETS