Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Jarne Teulings naar FC Twente Vrouwen

Jarne Teulings speelt komend seizoen voor FC Twente Vrouwen. De negentienjarige talentvolle Belgische aanvaller komt over van RSC Anderlecht en tekende in De Grolsch Veste een contract voor twee seizoenen.

Jarne4

Jarne Teulings speelde afgelopen seizoen voor RSC Anderlecht. Daarvoor kwam ze in België uit voor KRC Genk en OH Leuven. Afgelopen seizoen maakte Teulings haar debuut voor de nationale ploeg van België.

“Jarne is een van de meest talentvolle jonge speelsters van België op dit moment”, vertelt René Roord. “Jarne stond al langer op ons wensenlijstje, we zijn blij dat ze de komende twee jaar deel uit gaat maken van onze selectie.”

“FC Twente lijkt mij een heel warme club die mij het vertrouwen geeft en de nodige faciliteiten biedt om mijzelf zowel op als naast het veld verder te kunnen ontwikkelen”, vertelt Jarne Teulings. “Ik wilde graag de stap zetten naar een betere competitie om wedstrijden te spelen tegen tegenstanders van een goed niveau. Ik wil graag om de prijzen spelen met FC Twente en hopelijk komend seizoen ook in de Champions League.”