Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Inschrijving FC Twente Cup 20/21 gestart

Droom jij ervan om in De Grolsch Veste te voetballen en val jij in de leeftijdscategorie 11 t/m 17 jaar? Dan is dit een unieke kans. De inschrijving voor de FC Twente Cup 20/21 is officieel van start gegaan. FC Twente Cup is een project van Scoren in de wijk. 

Ave 0739

Stel je eigen voetbalteam samen en vertegenwoordig je wijk bij het grootste wijkentoernooi in Twente. Eind januari geven we het startschot, waarna je als team vier maanden maatschappelijke buurtbijdrages en voetbalactiviteiten gaat uitvoeren. Hiermee werkt je toe naar het eindtoernooi in De Grolsch Veste. Ga naar fctwentecup.nl/inschrijving, schrijf je in, scoor voor je wijk en misschien win jij dan wel die felbegeerde FC Twente Cup!

Meer informatie FC Twente Cup

Inschrijven

Over de FC Twente Cup 
Dit is een uniek project van vier maanden waarbij jouw team zich moet kwalificeren voor het voetbaltoernooi om de FC Twente Cup. Kwalificatie kun je afdwingen door trainingen, oefenwedstrijden en buurtbijdrages uit te voeren in je eigen wijk. Dit doe je natuurlijk niet voor niets, want voor je prestaties ontvang je mooie FC Twente prijzen. Alle teams die 250 punten of meer verzamelen kwalificeren zich voor het eindtoernooi dat zal plaatsvinden in mei.

Inschrijven
Ben jij sportief? Houd je van voetbal? En dwing je graag respect af in je wijk? Dan is de FC Twente Cup echt iets voor jou. Stel met je vrienden een voetbalteam samen en strijd mee in de kwalificatie om die felbegeerde FC Twente Cup 2020/2021. Tijdens de kwalificatie kun je fantastische beloningen verdienen.