Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Inmiddels meer dan 17.800 seizoenkaarten verlengd

Gisteren was de laatste dag dat seizoenkaarthouders hun kaart voor komend seizoen konden verlengen. Tot dusver hebben ruim 17.800 supporters hun seizoenkaart verlengd, een geweldig aantal. In deze bizarre tijden is verlenging zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat beseffen we goed. Daarom zijn we allen zeer dankbaar voor de steun aan onze club.

1

Het aantal van 17.800 is een verlengpercentage van maar liefst 84% over het gehele aantal kaarten van vorig seizoen. Afgelopen jaar eindigde de verlengperiode in de zomer met 17.500 verlengingen.

Voordat 14 juli de vrije verkoop begint zijn er eerst nog de verplaatsdagen en krijgen de supporters op de inschrijflijst een dag ervoor voorrang.

Verplaatsdagen
Maandag 6 juli beginnen om 09.00 uur de verplaatsdagen, waarin seizoenkaarthouders de mogelijkheid hebben om te veranderen van plek. Dit t/m woensdag 8 juli.

Inschrijflijst
Supporters die zich hebben aangemeld voor de inschrijflijst kunnen vanaf maandag 13 juli 09.00 uur een seizoenkaart bestellen.

Vrije verkoop
De vrije verkoop begint dinsdag 14 juli om 09.00 uur. Ben jij geen seizoenkaarthouder en wil jij deze dag ook voorrang hebben op de vrije verkoop? Schrijf je dan vóór donderdag 9 juli in en je hebt de eerste keuze op de vrije stoelen.

INSCHRIJVEN

Ongekende start seizoenkaartverlenging
De seizoenkaartverlenging begon 16 mei met een geweldige dag, waarin we samen met meer dan 100 supporters, spelers, speelsters, medewerkers, oud-spelers en andere FC Twente-prominenten een bezoek brachten aan de regio om supporters die dag verlengden direct te kunnen bedanken. Daarbij werden we fantastisch ondersteund door onze supportersverenigingen. Door het overweldigende succes bleek het onmogelijk om iedereen een broodje Twenteham te bezorgen. Voor iedereen die deze dag heeft verlengd komt er bij de bezorging van de seizoenkaart een coupon om bij de eerstvolgende thuiswedstrijd met publiek, een gratis broodje Twenteham te kunnen halen.