Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Informatie Jong Heracles Almelo – Jong FC Twente

Dinsdag 19 februari speelt Jong FC Twente in de beloftencompetitie de uitwedstrijd tegen Jong Heracles Almelo. De wedstrijd in het Polman Stadion stond gepland voor 18.30 uur, maar is door de lokale autoriteiten vervroegd naar 14.00 uur.

20180903 heracles fct  be1182111821

Bovendien zijn er door de lokale autoriteiten enkele voorwaarden gesteld aan FC Twente-supporters die deze wedstrijd willen bezoeken. Seizoenkaarthouders van Heracles hebben die middag vrij toegang tot hun stadion. Supporters van FC Twente hebben ook vrij toegang, maar dienen plaats te nemen in het uitvak. Daarnaast is het voor FC Twente-supporters helaas niet mogelijk om deze wedstrijd op eigen vervoer te bezoeken, maar moet er gebruik gemaakt worden van een buscombi vanaf De Grolsch Veste. De prijs van deze buscombi is €10,-. 

Supporters die belangstelling hebben kunnen voor donderdag 17.00 uur een e-mail sturen naar uitwedstrijden@fctwente.nl o.v.v. Jong FC Twente. Bij voldoende animo zal er een bus rijden vanaf De Grolsch Veste.