Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Info omtrent thuisduel zonder publiek

Gisteravond heeft minister-president Mark Rutte op een ingelaste persconferentie nieuwe coronamaatregelen aangekondigd. Vanaf vandaag is er bijvoorbeeld de komende drie weken geen publiek meer welkom bij sportwedstrijden in ons land, zowel bij de amateurs als bij de profs. Dit houdt in dat de thuiswedstrijd tegen FC Emmen van aanstaande zaterdag zonder publiek wordt gespeeld. De bestelde kaarten voor dit duel zijn dan ook niet geldig.

De%20grolsch%20veste%20buitenkant

Verplaatsen blokverkopen

We hebben besloten om de blokverkopen van het 2e en 3e blok, die in oktober van start zouden gaan, voorlopig niet te laten starten. Hiervoor wachten we eerst nieuwe berichten over de coronamaatregelen af. 

Tegemoetkoming

Bij seizoenkaart en Premium Seat-houders die gekozen hebben voor tegemoetkoming bij het bestellen van de seizoenkaart of Premium Seat, wordt de wedstrijd tegen FC Emmen verrekend in de tegemoetkoming aan het eind van het seizoen. 

Zodra er zich nieuwe ontwikkelingen voordoen en er meer bekend is over de eerstvolgende thuiswedstrijd, FC Twente – PEC Zwolle (zaterdag 31 oktober 20.00 uur), komen wij met informatie.