Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#ikmisoe | Verlenging seizoenkaart

De seizoenkaart- en Premium Seat-verlenging is in volle gang en verlengen kan nog t/m dinsdag 30 juni. Inmiddels hebben al meer dan 15.000 supporters hun seizoenkaart verlengd. De prijzen zijn onveranderd gebleven t.o.v. dit seizoen. 

Verlengen

1

In deze bizarre tijden is verlenging zeker niet voor iedereen vanzelfsprekend en dat beseffen we goed. Bij het verlengen van de seizoenkaart kan een keuze worden gemaakt voor een tegemoetkoming (zie hieronder). De massale oproepen om te verlengen en om af te zien van tegemoetkoming vinden we geweldig, maar we willen meer doen dan enkel onze dank betuigen.

Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. Bij eventuele vragen en/of onduidelijkheden zijn de medewerkers van Ticketing van 09.00 tot 17.00 telefonisch (053-8525777) en per e-mail (ticketing@fctwente.nl) bereikbaar.

Opties tegemoetkoming

Bij het verlengen van de seizoenkaart of Premium Seats kan gebruik worden gemaakt van 3 opties. 

1. Geen tegemoetkoming

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat en zie af van tegemoetkoming voor de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021.

2. Tegemoetkoming d.m.v. tegoed op de Vestekaart

Ik betaal het volledige bedrag van mijn seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel van de te missen thuiswedstrijden in het seizoen 2020-2021, tot een maximum van € 100,-, terug als Vestekaarttegoed.

3. Tegemoetkoming d.m.v. korting seizoenkaart/Premium Seat 21-22

Ik betaal het volledige bedrag van de seizoenkaart of Premium Seat. Ik krijg het bedrag dat gelijk staat aan het te tegemoet te komen deel volledig terug d.m.v. korting voor de seizoenkaart voor het seizoen 2021-2022. 

Hoe kan ik verlengen?

Wij doen een beroep op onze supporters om vooral thuis online te verlengen. De receptie van De Grolsch Veste is op doordeweekse dagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur, ook hier is mogelijk om de seizoenkaart te verlengen.

Betaalmogelijkheden

Met het verlengen van de seizoenkaart zijn er de volgend betaalmogelijkheden

  • iDEAL
  • Incasso (incasso wordt op 15 juli geïncasseerd)
  • Cash of pin (alleen bij de receptie)
  • Factuur

Heb je vragen over de seizoenkaart, dan kun je terecht bij de afdeling Service & Ticketing. Bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Belangrijke data

Zaterdag 16 mei t/m dinsdag 30 juni
Verlengperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Maandag 6 juli 09.00 uur t/m woensdag 8 juli
Verplaatsperiode seizoenkaart- en Premium Seat-houders
Maandag 13 juli 09.00 uur
Start verkoop wachtlijst
Dinsdag 14 juli 09.00 uur
Start vrije verkoop

Geen seizoenkaart?

Ben je geen seizoenkaarthouder maar wel geïnteresseerd in een seizoenkaart in het seizoen 2020-2021? Schrijf je dan nu in op de wachtlijst en bestel als eerste een seizoenkaart, na de verleng- en verplaatsperiode voor huidige seizoenkaarthouders. Dit is op maandag 13 juli.

Inschrijven