Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

#IKMISOE Matchdaypakket

We moeten het bezoek aan voetbalwedstrijden missen en daarbij ook de gezelligheid van het stadion. Maar als de supporter niet naar het stadion kan, komt het stadion wel naar de supporter. Speciaal daarom is er in samenwerking met onze supportersverenigingen en enkele sponsoren bij de uitwedstrijd tegen Willem II (zaterdag 17 oktober) het exclusieve FC Twente #IKMISOE Matchdaypakket verkrijgbaar. Dit pakket is vanaf vrijdag 13.00 uur te bestellen en zaterdag 17 oktober af te halen bij diverse afhaallocaties. De verkoop loopt t/m dinsdag 13 oktober.

Hoofdafbeelding
Volwassen Matchdaypakket á € 12,50
  • Broodje Twenteham (incl. groente en saus)
  • 2 Grolsch beugels (met speciale beugelnekhangers)
  • 1 fles Pepsi Max
 Kids Matchdaypakket á € 7,50 = UITVERKOCHT

Bestellen en afhalen

De pakketten kunnen alleen online worden besteld vanaf vrijdag 9 oktober 13.00 uur. Wees er snel bij want op = op. Bij de bestelling kan gekozen worden om het Matchdaypakket af te halen bij De Grolsch Veste of bij een lokale FC Twente supportersvereniging. Woensdag 14 oktober krijgt elke supporter een mail met het exacte afhaaltijdstip en adres waar het pakket op zaterdag 17 oktober af te halen is. 

Afhaallocaties:


Broodje Twenteham bij seizoenkaartverlenging

Deze actie staat los van het broodje Twenteham bij de seizoenkaartverlenging. Door het overweldigende succes van de eerste dag van de seizoenkaartverlenging bleek het onmogelijk om iedereen een broodje Twenteham te bezorgen. Voor iedereen die de eerste dag heeft verlengd en nog geen broodje Twenteham thuis heeft gehad, komt er bij de bezorging van de seizoenkaart een coupon om een gratis broodje Twenteham te kunnen halen bij de eerste wedstrijd met volledig publiek.