Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Ik keek er naar uit om weer in dit shirt te spelen"

Voor Tim Hölscher was het eerste oefenduel van het seizoen, tegen GFC Goor (0-10), er eentje met een speciaal tintje. De Duitse middenvelder maakte sinds zijn terugkeer bij FC Twente zijn eerste speelminuten in het rode shirt. "Het voelt goed om weer terug te zijn", vertelt Hölscher na afloop. "Ik keek er naar uit om weer in dit shirt te mogen spelen, ik heb er een week op moeten wachten en nu was het zover." 

20180703 gfc%20goor fct 16208

Hölscher speelde in Goor de eerste helft mee in het gewonnen oefenduel tegen GFC Goor en scoorde de vijfde treffer. Hij zocht in het oefenduel vaak de samenwerking met Ryan Trotman op, die vier keer doel trof tijdens de opening van het seizoen. Van deze samenwerking op het veld konden beide spelers genieten. "Ik merkte op de trainingen al een goeie klik met Ryan. We hoeven niet veel te praten, soms heb je dat met een andere speler. Dat is genieten in een oefenwedstrijd als vandaag."

"Hongerig blijven"

Trotman die eveneens één helft speelde trof vier keer het net. "Ik kan het inderdaad goed vinden met Tim. Op trainingen voelden wij elkaar  goed aan en dat bleek vandaag weer. Dat is altijd lekker in z'n eerste wedstrijd", weet Trotman, die op de laatste speeldag van vorig seizoen zijn officiële debuut in de eerste selectie maakte. "Mijn debuut is nog niet eens zo heel lang geleden, het is nu de bedoeling om hongerig te blijven. Vandaag is dat in ieder geval goed gelukt", lacht de jonge Enschedeër. 

Foto's: Bas Everhard & Frank Hillen