Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Het was niet goed genoeg"

Zaterdagavond leed FC Twente in De Grolsch Veste een 0-1 nederlaag tegen Willem II. Na afloop blikten trainer Gonzalo Garcia en Wout Brama terug op de avond.

Imgl3726

Gonzalo Garcia
“We begonnen niet goed, we waren niet sterk genoeg en als organisatie stond het niet goed. Willem II maakte een goede goal, waarbij we niet goed verdedigden. We kwamen na een minuut of twintig wel beter in de wedstrijd, hadden meer agressie op het middenveld, maar het was niet goed genoeg. Soms voel je dat wanneer je ook drie dagen blijft voetballen, je nog niet scoort.”

Wout Brama
“We moeten goed kijken wat we fout hebben gedaan, goed analyseren. We hebben een aardig negatieve reeks en dat is niet prettig. Vrijdag spelen we weer en hebben we de kans laten zien dan het beter kan dan dit. In de eerste helft waren we slap in de duels, werden terug gedrukt en kwamen niet vooruit. We creëerden weinig kansen, maar kregen er ook niet veel tegen. Na rust kwamen we er wel meer uit, maar was het niet kans-na-kans. Het is onze eigen schuld dat we verloren hebben. Dan moet je na jezelf kijken wat je niet goed hebt gedaan.”