Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Het was niet goed"

Tom Boere en Joel Drommel vinden dat FC Twente zondag niet goed voor de dag is gekomen in de wedstrijd tegen MVV. De ploeg uit Maastricht ging er in De Grolsch Veste met een minieme overwinning vandoor: 0-1.

 dhs3179

"Het was geen goed voetbal. We hadden veel balverlies", reageert Drommel na afloop. "In de rust hebben we tegen elkaar gezegd dat er een tandje bij moest, dat er meer tempo in het spel moest komen." In de tweede helft kreeg FC Twente vervolgens meer kansen. "Dan is het de bal naar voren pompen en hopen dat ie erin gaat."

Geen geluk

Bijna lukte dat ook, maar invaller Boere stuitte op doelman Luuk Koopmans. "Ik weet niet of de keeper wist dat hij de bal pakte, maar hij deed dat goed." Later raakte Boere ook nog de paal. "Dan moet je het geluk een beetje aan je zijde hebben. Dat is dan jammer", aldus Boere, die vanaf de bank een matige wedstrijd zag. "Het was van beide kanten niet goed. Veel lange ballen, veel duels en veel slordigheden. Het was niet goed."

Foto's: Bas Everhard en Frank Hillen