Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

GGM Gastro nieuwe stersponsor van FC Twente

FC Twente heet GGM Gastro welkom als nieuwe partner van de club. GGM Gastro is de Europese marktleider in het verkopen van apparatuur voor de horeca. Vandaag werd in De Grolsch Veste het stersponsorschap ondertekend. 

Ggmgastro2%20 2

Marcus Inan, Eigenaar van GGM Gastro International: “We zijn erg trots en verheugd om ons als stersponsor aan de FC Twente familie te verbinden. Wij als GGM Gastro zijnde zien veel mooie perspectieven voor de toekomst en kijken uit naar een mooie samenwerking. Er zijn veel gelijkenissen tussen FC Twente en GGM Gastro, met name de passie, trots en trouwe achterban die beide partijen uitstralen. Het doel van de samenwerking met FC Twente is om een nauwere band met onze klanten op te bouwen. Wij kijken er naar uit om elkaar in de toekomst te versterken en gezamenlijk mooie resultaten te behalen. 

Marco Behrens, Manager Commerciële Zaken FC Twente: “Wij zijn trots dat een internationaal bedrijf als GGM Gastro zich aan FC Twente verbindt. GGM Gastro, dat met haar hoofdkantoor is gevestigd in het Duitse Ochtrup, is Europees marktleider op het gebied van gastronomie. Met deze samenwerking gaan we als FC Twente een mooie bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van GGM Gastro.”

GGM Gastro 

GGM Gastro is de Europese marktleider in het verkopen van apparatuur voor de horeca. Door het vergemakkelijken van het werk van de horecaondernemer, zorgt GGM Gastro ervoor dat deze zijn passie zo comfortabel mogelijk uit kan oefenen. De zoektocht naar de beste producten met de laatste trends en innovaties maakt dit bedrijf een voorloper in de markt. En met het aanbieden van een breed assortiment is GGM Gastro de ideale plek voor het vinden van het best passende product of een volledige keukeninrichting.