Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Garcia: Het gevoel dat we konden winnen

Trainer Gonzalo Garcia was zaterdagavond vanzelfsprekend niet tevreden na de late nederlaag tegen Sparta Rotterdam (2-1). Voornamelijk de eerste helft stemde hem niet tevreden, waar hij in de tweede helft weer vlagen zag van het spel zoals zijn ploeg dat kan spelen.

Imgl2898

"Ik ben teleurgesteld, we waren niet goed in de eerste helft. Sparta toonde meer agressie, had meer energie en creĆ«erde makkelijker kansen dan wij. Na rust had de wedstrijd een ander gezicht. Het was van onze kant zeker niet perfect, maar beter dan voor rust. We hadden het gevoel dat we konden winnen. We krijgen de doelpunten te makkelijk tegen. De tweede helft speelden we zoals wij kunnen spelen. Als we agressief zijn en samenspelen, dan hebben we een goed team. Als we dat niet doen en ook niet snel genoeg omschakelen, dan hebben een probleem."

"De tweede helft speelden we zoals wij kunnen spelen"

 "Ik heb het gevoel dat we de kansen weggeven, in plaats van dat de tegenstander hard moet werken om ze te krijgen. Daarna was er het moment met de rode kaart. Daar putte Sparta kracht uit en scoorden ze uiteindelijk. Die goal was onnodig. Hij kreeg alle ruimte om te schieten. We moeten de bal aanvallen en niet staan toekijken. Het is niet genoeg om in de buurt te zijn. Het zijn dingen die we moeten verbeteren. We moeten weer het niveau oppakken van de eerste wedstrijden."

Lees ook: Brama: Ik voel mij ontzettend fit