Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

Fitte selectie werkt toe naar thuisduel met Willem II

Na de interlandweek en twee uitwedstrijden speelt FC Twente sinds vier weken weer een duel in De Grolsch Veste. Ruim 27.000 supporters zijn erbij als de ploeg aantreedt tegen Willem II.

Ave 1563

Deze week keerden de internationals terug op het trainingsveld in Hengelo. Lindon Selahi verbleef bij de nationale ploeg van Albanië, Giorgi Aburjania bij de Georgische selectie, Rafik Zekhnini bij het Noorse jeugdelftal en Joël Latibeaudiere bij Engeland onder 20. 

“Iedereen is fit en traint mee”, liet trainer Gonzalo Garcia weten. Alleen over Julio Pleguezuelo kan hij niet beschikken. De verdediger zit een schorsing uit van drie duels. “We hebben een paar opties om de rechtsback-positie in te vullen. Paul Verhaegh traint weer met ons mee. Paul is er een tijd uit geweest en we moeten voorzichtig met hem zijn. Joël Latibeaudiere kan daar ook spelen, het is niet ‘zijn’ positie, maar dat was het van Julio ook niet.”

FC Twente – Willem II, aanvang 19.45 uur, staat onder leiding van scheidsrechter Van den Kerkhof.

Ben jij erbij tegen Willem II 
Tickets zijn te bestellen via kaartverkoop.fctwente.nl