Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

"Fijn dat we nu duidelijkheid hebben en kunnen bouwen"

Trainer Marino Pusic nam het woensdagavond met zijn ploeg op tegen sc Heerenveen (1-1). "We hebben hard gewerkt en vanuit een goeie organisatie met discipline gespeeld", vertelde hij na afloop. 

20180703 gfc fct pusic2

"We gaven tegen Heerenveen wel kansen weg, maar alles bij elkaar hebben we een goede prestatie geleverd. De uitslag tegen Heerenveen zegt Pusic niet veel. "Ik kijk naar de uitvoering van de afspraken die we van te voren maken en dan haal je positieve punten uit zo' n wedstrijd, maar ook de verbeteringen. We weten heel goed waar we nog aan moeten werken. Ik moet alle jongens een compliment geven, stuk voor stuk hebben ze hard gewerkt." 

"Het is fijn dat we nu duidelijkheid hebben en kunnen bouwen aan de selectie", reageerde Pusic op het nieuws dat de club steun krijgt van de regio. "Dat neemt niet weg dat we vanaf nu aan de bak moeten. Er is een achterstand ontstaan, maar gelukkig zijn we nu in een goed vaarwater terecht gekomen en we hopen dat we nu kunnen doorpakken." 

Woensdag 25 juli speelt FC Twente haar volgende wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Om 19.00 uur in Vriezenveen tegen FC Emmen. 

LEES OOK: GELIJKSPEL TEGEN HEERENVEEN