Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Vrouwen: Zondag officiële opening nieuwe speellocatie

Na de mooie Europese zege op Sankt Pölten treedt FC Twente Vrouwen dit weekend weer aan in de Eredivisie. Zondag om 14.30 uur speelt de ploeg op Sportcampus Diekman in Enschede de topper tegen PSV. Voorafgaand aan deze wedstrijd wordt de nieuwe speellocatie van FC Twente Vrouwen officieel geopend. De toegang is zondagmiddag gratis. 

Thumbnail uitdelen%20handtekening

Sinds dit voorjaar is begonnen met de ontwikkeling van Sportpark ‘Het Diekman’. De plannen zijn om de omgeving stapsgewijs te ontwikkelen tot Sportcampus Diekman, een regionale ontmoetingsplek waar training, opleiding, plezier en veelzijdig bewegen centraal moet gaan staan, een broedplaats voor talent. 

Het eerste resultaat wordt zondag 15 september om 14.15 uur officieel geopend, voor aanvang van de wedstrijd tussen FC Twente Vrouwen en PSV. Een nieuw hoogwaardig kunstgrasveld bij Sportclub Enschede. Naast de vrouwen is Sportcampus Diekman ook het trainingscomplex voor de FC Twente Voetbalacademie onder 11 t/m onder 16.

Zondag is de entree voor deze topwedstrijd uit de Eredivisie Vrouwen eenmalig gratis. Daarnaast zijn er allerlei kidsactiviteiten, met springkussens en spellen.

Win voetbalclinic van FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen is weer thuis op ‘oale groond’, Sportcampus Diekman. Om dit extra te vieren nodigt FC Twente iedereen uit voor het thuisduel met PSV, de entree is eenmalig gratis. Zondag om 14.15 uur vindt de opening van het nieuwe veld plaats samen met wethouder Niels van den Berg, gevolgd met de line-up. Om 14.30 uur trapt FC Twente Vrouwen. En wie de leukste sfeeractie bedenkt met voorbeeld een spandoek, of trommels of een eigen origineel idee, maakt ook nog eens kans om een clinic van de FC Twente Vrouwen te winnen.