Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Vrouwen verlengt contracten trainers Beloftenteam

Rick Scherp, keeperstrainer en trainer van het beloftenteam, heeft zijn contract bij FC Twente Vrouwen verlengd. Ook Robbie Barends, assistent-trainer van het beloftenteam, zette in De Grolsch Veste zijn handtekening onder een tweejarig contract. 

Robbie%2c%20rene%20en%20rick%203
“Dit team en talentenwerving zijn volop in ontwikkeling en is een speerpunt bij FC Twente Vrouwen."

Rick Scherp blijft in een dubbele rol actief bij FC Twente Vrouwen. “Ik ben blij dat ik na twee seizoenen voor nog eens twee jaar bij mag tekenen, ik wil FC Twente bedanken voor het vertrouwen. We maken grote stappen met de vier keepsters en de komende jaren kunnen we nog grotere stappen zetten om ze verder te ontwikkelen. Bovendien kan ik de komende seizoenen samen met Robbie verder bouwen aan de beloftenploeg. Ik hoop ook in de toekomst bij te kunnen dragen aan het najagen van de voetbaldromen van de beloften. Wieke Kaptein en Sterre Kroezen hebben onlangs de stap gemaakt naar het eerste elftal, hopelijk volgen meer talenten deze weg.”

Assistent-trainer Robbie Barends: “Ik ben blij met mijn nieuwe contract bij FC Twente Vrouwen. We hebben door corona een raar voetbaljaar achter de rug, maar het was zeker geen verloren jaar voor het Beloftenteam. We hebben belangrijke stappen gemaakt en met deze verlenging kunnen Rick en ik de komende twee jaar verder werken aan de ontwikkeling van het team en het individu. Ik hoop dat we in de toekomst meer speelsters uit de regio op kunnen leiden die uiteindelijk doorstromen naar de eerste selectie.”

Technisch Manager René Roord is blij dat er met het verlengen van het contract van Rick Scherp en Robbie Barends continuïteit is bij het Beloftenelftal. “Dit team en de talentenwerving daaronder zijn volop in ontwikkeling en is een speerpunt bij FC Twente Vrouwen, dit willen we de komende jaren verder ontwikkelen. Rick en Robbie zijn daar een essentieel onderdeel van en derhalve zijn we blij dat we beiden voor twee jaar aan ons kunnen binden. Daarnaast heeft Rick een belangrijke rol als keeperstrainer bij het eerste elftal.”

Keeperstrainer en trainer Beloften Rick Scherp


Assistent trainer Beloften Robbie Barends