Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Vrouwen rijdt dankzij Baan Twente voortaan in Ford

De afgelopen jaren verplaatsten de speelsters van FC Twente Vrouwen zich in een SMART, maar vanaf eind januari maken ze hun kilometers in gloednieuwe Ford Fiësta’s. De auto’s worden wederom geleverd door Baan Twente, dat al enkele jaren auto- en leasepartner is van FC Twente Vrouwen.

Auto baan twente 01

“Een auto die als sportief wordt ervaren en die zeker bij de jongere generatie goed in de markt ligt”. Operationeel directeur Henri Koekenberg van Baan Twente Ford is enthousiast over de Ford Fiësta, de nieuwe auto van de FC Twente Vrouwen. “De meiden gaan er veel plezier aan beleven.

"FC Twente staat voor de hele regio. Dat geldt ook voor ons."

De speelsters van FC Twente Vrouwen hopen de komende maand in hun nieuwe auto’s te stappen. De deal met Baan Twente is een volgende stap in de jarenlange samenwerking tussen het van oorsprong Rijssense familiebedrijf en FC Twente Vrouwen. Koekenberg: “Baan Twente heeft in de regio veel naamsbekendheid opgebouwd als Mercedes-dealer. In 2017 is het bedrijf uitgebreid met de Ford-garages van Fischer en Noordegraaf, die we hebben overgenomen van de familie Pongers. De Ford-garages hebben afgelopen jaar de Baan Twente-huisstijl gekregen. Nu is het tijd om onze naamsbekendheid als Ford-dealer een boost geven. De lease-deal met FC Twente Vrouwen past mooi in dat plaatje.”

Familiair karakter

Baan Twente is een bekende naam in de regio. Het familiebedrijf werd in 1966 opgericht in Zuna en heeft meer dan 55 jaar ervaring. Baan Twente is dealer in Mercedes, Ford, SMART en Fuso. Het bedrijf heeft vestigingen in Rijssen, Hengelo, Enschede en Oldenzaal en meer dan 200 personeelsleden, maar heeft altijd haar familiaire karakter behouden. “We staan open voor vragen en opmerkingen van onze klanten. Daarnaast zijn we een platte organisatie, werken we met korte lijnen. We hebben service hoog in het vaandel staan en zijn loyaal naar onze klanten en werknemers”, zegt Koekenberg.

Daarnaast voelt Baan Twente een grote maatschappelijk betrokkenheid. “Het sponsorschap van FC Twente is daar een voorbeeld van. We voelen ons nauw verbonden met de club. FC Twente staat voor de hele regio. Dat geldt ook voor ons. Ons verzorgingsgebied gaat van Hengelo naar Losser en van Rijssen naar Enschede. Wat dat betreft lijken we op elkaar en passen we goed bij elkaar.”