Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente Vrouwen oefent tegen Benfica en VfL Wolfsburg

In de voorbereiding op de tweede seizoenshelft verblijft FC Twente Vrouwen van 19 t/m 25 januari in het Portugese Albufeira voor een trainingskamp. Tijdens de trainingsweek speelt de selectie oefenwedstrijden tegen Benfica Lissabon en VfL Wolfsburg.

Ave 4677

Woensdag 22 januari, aftrap 15.00 uur, speelt FC Twente in Lissabon tegen Benfica, de huidige koploper van de Portugese competitie. Vrijdag 24 januari, aftrap 16.00 uur, speelt FC Twente Vrouwen tegen VfL Wolfsburg, een bekende ploeg voor de selectie. FC Twente Vrouwen speelde de afgelopen seizoenen vaker een oefenduel tegen de Duitse kampioen, maar ook in de 8e finales van de UEFA Women's Champions League was VfL Wolfburg de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld in Vila Real de San António.

Ella Peddemors reist vanwege deelname aan de USA Tournament met Oranje Onder 18 niet mee naar Portugal. Sabrine Ellouzi is uitgenodigd voor de selectie van het Tunesische elftal en zal ook niet meegaan met het trainingskamp.