Verstehst du kein Niederländisch? Besuchen Sie unsere Deutsche website Don't understand Dutch? Visit our English website

FC Twente verwelkomt diverse verenigingen tegen Willem II

Bij de thuiswedstrijd tegen Willem II verwelkomt FC Twente zaterdagavond in De Grolsch Veste weer diverse leden van voetbalverenigingen uit de regio. Ook enkele regionale supportersverenigingen van FC Twente komen met jonge fans naar het stadion.

Veste supporters wedstrijd 02

Fleringen, SC Lemele, vv Buurse, vv Bergentheim en vv Reutum maken gebruik van de verenigingsactie en zijn er met hun leden bij tegen Willem II. De supportersverenigingen FCT Riessen, SV FCT Denekamp en Den Ham Madness zijn er ook bij in De Grolsch Veste met veel jonge supporters.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II worden de verenigingen, die met het grootste aantal leden in het stadion zijn, op het veld ontvangen bij  stadionspeaker Jan Bruins en ontvangen een cadeau voor hun club.

Wil jij met je (sport)vereniging ook naar een thuiswedstrijd van FC Twente? Op deze pagina is meer informatie te vinden over de mogelijkheden voor amateurclubs

Kaartinfo FC Twente - Willem II